تمرین پرسپولیس تعطیل شد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) حمدالله - پرسپولیس، دوباره جدی شد بازتاب جهانی حضور منیرالحدادی در استقلال میزبانی مشهد از بازی‌های آسیایی استقلال در هاله‌ای از ابهام استقلال بازهم بازیکن خارجی می‌خواهد! تاریخ و ساعت بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا | دل‌خوشی امیر خبرخوش برای پرسپولیسی‌ها | صحرایی رباط نداد پایان مسابقات قهرمانی لیگ پرس‌سینه و لیفت بانوان خراسان رضوی برترین‌های مسابقات تک‌حرکت پرس‌سینه خراسان رضوی مشخص شدند رودریگو در برزخ رئال و برزیل ماشاریپوف از لیست استقلال خارج می‌شود| جراحی اجباری است مجلس حق پخش تلویزیونی را به باشگاه‌ها داد |سرخابی‌ها پولدارتر می‌شوند رئیس هیئت تنیس خراسان رضوی: انتظار داریم اداره‌کل ورزش نقش پررنگ‌تری در توسعه تنیس استان ایفا کند آغاز دوباره ابومسلم برای حضور در لیگ دسته‌سه کشور از منیر حدادی تا آدان و آسانی | ستاره‌ها در آسمان آبی؛ فرصت یا تله؟ شرط اصلی میزبانی مشهد برای رقابت‌های آسیایی استقلال چیست؟ اینیستا پست باشگاه استقلال را لایک کرد| ورود رسمی الحدادی + عکس علیرضا دبیر: اگر برای پول بخواهید کشتی بگیرید قطعا به مدال المپیک نخواهید رسید | مگر تختی برای پول کشتی گرفت؟ + فیلم
سرخط خبرها

عملکرد نامطلوب کشتی‌گیر خراسانی| «جوان» در تونس

  • کد خبر: ۱۱۷۶۶۰
  • ۲۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۳
عملکرد نامطلوب کشتی‌گیر خراسانی| «جوان» در تونس
ستاره مشهدی وزن ۵۷+کیلوگرم کشتی آزاد از رسیدن به دوبنده تیم‌ملی بزرگ‌سالان بازماند..

به گزارش شهرآرانیوز؛ ستاره جوان کشتی آزاد مشهد که بعد از سال‌ها خراسان را به داشتن یک آزادکار شش‌دانگ در تیم‌ملی بزرگ‌سالان امیدوار کرده بود، در آستانه رقابت‌‎های جهانی صربستان با شکست در مسابقات انتخابی از رسیدن به دوبنده تیم‌ملی بازماند.

احمد محمدنژاد جوان، آزادکار ۵۷+کیلوگرم خراسان که برای پوشیدن پیراهن تیم‌ملی چند مرحله انتخابی را با موفقیت پشت‌سر گذاشته بود، در آخرین گام که حضور در رقابت‌های بین‌المللی رنکینگ «ظهیر صغیر» تونس بود، به جوانی و بی‌تجربگی‌اش باخت و نتوانست از پس علیرضا سرلک، رقیب مستقیمش که مدال نقره رقابت‌های جهانی را هم در کارنامه دارد، بگذرد. رقابت‌های بین‌المللی رنکینگ تونس بعد از جام بین‌المللی تختی آخرین مسابقات چرخه انتخاب بود.

احمد جوان که در جام بین المللی تختی توانسته بود سرلک را شکست دهد و به مدال طلا برسد، امیدوار بود این‌بار و در این آوردگاه هم بر حریف باتجربه‌تر غلبه کند تا به تیم‌ملی بزرگ‌سالان برسد، اما در این مسابقات ابتدا ۲ بر ۰ به سرلک باخت و بعد هم مقابل اودیت از هند ۱۱ بر ۶ مغلوب شد تا هم از دور رقابت‌ها کنار برود و هم رؤیای پوشیدن پیراهن تیم‌ملی بزرگ‌سالان در رقابت‌های جهانی صربستان را فراموش کند. جوان که هنوز هجده‌ساله است، هفته گذشته به‌دلیل همین رقابت‌های انتخابی در پیش، با تیم‌ملی جوانان به رقابت‌های آسیایی نرفت و فرصت قهرمانی تاریخی با این تیم را از دست داد.

جالب آنکه تیم‌ملی جوانان در رقابت‌های آسیایی هشت طلا، یک نقره و یک برنز گرفت که نقره آزادکاران در وزن احمد جوان بود و رضا مؤمنی آن را به‌دست آورده بود. شاید اگر جوان در این رقابت‌ها بود، شمار طلا‌های تیم‌ملی کشتی جوانان به عدد ۹ تغییر می‌یافت. احمد جوان حالا باید به مشهد برگردد و خودش را برای دور برگشت رقابت‌های لیگ دسته‌یک و حضور در تیم صنایع غذایی معینی‌پور، نماینده مشهد، آماده کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->